Kaspersky Anti-Virus 2015

Osnovna zaštita za Vaš računar Kaspersky Anti-Virus 2015 je prva linija obrane računara od današnjih kompleksnih prijetnji (zloćudnih programa).

Od trenutka instalacije na raspolaganju Vam je osnovna zaštita u realnom vremenu od najnovijih napada zloćudnih programa - bez utjecaja na performanse računara.

Kaspersky Internet Security za Android Android security – za zaštitu Vaših uređaja, podataka i identiteta Kada su u pitanju virusi, Internet napadi, krađa identiteta i kriminalci koji pokušavaju ukrasti detalje o bankovnim računima ili kreditnim karticama, Vaš pametni telefon i tablet su jednako ranjivi kao i Vaše računalo. Osim toga, današnje kompaktne mobilne uređaje je lagano izgubiti a i laka su meta kradljivaca - pa je time rizik da osjetljive informacije dođu u krive ruke još veći. Kaspersky Internet Security za Android pruža Kaspersky Lab-ove najnovije sigurnosne tehnologije za mobilne platforme – uključujući superiornu zaštitu od krađe (anti-theft) i Android antivirus. Jednostavan je za korištenje, isto rješenje optimizirano je za zaštitu i Android pametnih telefona i tableta od Internet sigurnosnih prijetnji s minimalnim utjecajem na rad Vaših uređaja.

Osigurajte Vaše podatke i identitet korištenjem:

  • Anti-malware zaštita – uključuje najnovije Kaspersky Android antivirus tehnologije
  • Web zaštita – protiv napada s Interneta i phishing web mjesta
  • Anti-Theft zaštita – pomoću udaljenog pristupa do posebnih sigurnosnih mogućnosti na Vašem uređaju
  • Zaštita privatnosti – nadzor čemu drugi mogu pristupiti ako dođu u posjed Vašeg pametnog telefona
  • Filter poziva i poruka – tako da Vaš pametni telefon prima samo pozive i poruke koje želite primiti

Kaspersky Pure Potpuna zaštita za život na mreži Kaspersky PURE je mnogo više nego samo antivirusni program. On je sve što trebate kako bi zaštitili najvažniju imovinu u digitalnom životu: računar, online račune, najvažnije podatke… čak i svoju obitelj. Pruža umirujuću spoznaju sigurnosti života na mreži, održava Vaš računar u vrhunskom stanju, čuva Vaše najvažnije informacije i porodicu zaštićenom.